pesta-logo

Uslovi korištenja

Ovi uslovi opisuju pravila i propise za upotrebu web stranice pesta.ba. Pristupom na ovu web stranicu pretpostavljamo da prihvatate ove uslove i odredbe. Ne nastavljajte koristiti pesta.ba ako se ne slažete sa svim uslovima i odredbama navedenim na ovoj stranici. Pristup web stranici i njegovim sadržajima dozvoljen je svim osobama bez obzira na dob, osim ako nije drugačije naglašeno.

KOLAČIĆI

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male fajlove sa informacijama poznate pod nazivom kolačići.

Što su kolačići?

Kolačić je informacija koja se pohranjuje na vaš računar ili mobilni uređaj pri posjeti određenoj web stranici. S pomoću kolačića web stranica pamti vaše radnje i željene postavke (poput korisničkog imena, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tokom dužeg perioda, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web stranicu odnosno pri prelasku s jedne njegove stranice na drugu.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Moguće je i blokiranje kolačića i tako pregledavati stranicu, ali neke od mogućnosti Vam neće biti dostupne.

VAŠ KORISNIČKI RAČUN

Ako koristite ovu stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih ličnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računaru. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaše korisničko ime i lozinku.

SIGURNOST I ZAŠTITA PODATAKA

Pešta Namještaj d.o.o. štiti vaše lične podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja. Pešta Namještaj d.o.o. se obavezuje na trajnu zaštitu svih ličnih podataka korisnika. Podatke korisnika će Pešta Namještaj d.o.o. koristiti isključivo za realizaciju primljene narudžbe, slanje informativnih i reklamnih materijala, ponuda i ostalu potrebnu komunikaciju.

Upravitelj sukladno zakonskim propisima vaših podataka neće prenijeti neovlaštenim trećim osobama. Isključivo u svrhu izvođenja dostave, vaša adresa i ponekad telefonski broj će se proslijediti dostavnoj službi. Vaši lični podaci služe za realizaciju narudžbi, izvršavanje isporuka i slanje obavijesti o novostima putem različnih kanala, besplatnih za korisnike. Ako obavijesti ne želite primati, možete se u bilo kojem trenutku odjaviti putem elektronske pošte na info@pesta.ba.

Mini Cart 0

Vaša korpa je prazna.