pesta-logo

Opšti uslovi poslovanja

Ovi uslovi regulišu Vaše korištenje web stranice. Molimo da pažljivo pročitate te uslove i budite sigurni da ih razumijete prije nego što se odlučite naručiti sa web stranice.

OPŠTI USLOVI

Trgovac je Pešta d.o.o., Ormanica bb, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina.

Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati kreditnom karticom, e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci ili pošti i pošalje narudžbu trgovcu ili pošalje narudžbu pa proizvod plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili staratelji. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili staratelja. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Trgovac ne snosi nikakvu odgovornost.

CIJENE

Istaknute cijene su izražene u KM s uračunatim PDV-om (porez na dodatnu vrijednost). Cijene, uslovi plaćanja, uslovi dostave i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave! U slučaju akcije, akcijski popust se uračunava na istaknutu cijenu.

Kupoprodajni ugovor između trgovca i kupca postaje važeći u trenutku kada trgovac potvrdi narudžbu (kupac primi e-mail o statusu: Narudžba potvrđena). Od tog trenutka dalje, sve su cijene i drugi uslovi fiksirani i jednakovrijedno važe za trgovca i za kupca.

Mini Cart 0

Vaša korpa je prazna.