pesta-logo

Informacije o dostavi

Dostava se obavlja na prostoru cijele Bosne i Hercegovine putem logističke firme. Vršimo besplatnu dostavu i montažu u krugu od 50 km od našeg objekta, u cilju postizanja povjerenja kod korisnika naših usluga.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekat. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu dostavnim vozilom mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže tačke na kojoj je istovar moguć.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Neizvršena isporuka: Ako kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) nije zatečen na navedenoj adresi u vrijeme dostave, biti će kontaktiran od strane dostavne službe o ponovnoj dostavi. Za svaku sljedeću dostavu računa se dodatak u visini 50% cijene dostave.

Mini Cart 0

Vaša korpa je prazna.